Selecteer een pagina

Samen naar een succesvollere toekomst

2House Management Services heeft afgelopen jaren met succes bedrijven en organisaties gestuurd naar een succesvollere toekomst door kritisch te kijken naar de uitvoering van de doelstellingen en plannen. Bedrijven in de bouw, sociale woningbouw hun dienstverleners en toeleveranciers maar ook een dierentuin en IT-bedrijven zijn in een zo kort mogelijke tijd geholpen aan inzichten en verbeteringen.

Wij werken niet met modellen of systemen maar kijken naar de mens achter het stuur, de medewerkers en de relaties en passen daar onze lange ervaring op toe. Essentieel voor het verbeteren van de doelstellingen en plannen is een uitvoerig onderzoek naar de door u gekozen doelstellingen en hoe uw processen daarop aan sluiten.

Voorkomende problemen als het verzanden in regels en processen worden tegen het licht gehouden en bezien of deze nog steeds passen in de nieuwe tijd en mogelijkheden. De redenen achter het missen van doelstellingen worden geanalyseerd. Zaken efficiënter oppakken en ‘winst’ halen door kortere doorlooptijden, meer gemotiveerde medewerkers en betere communicatie intern en extern, staan voorop in de aanpak van de problemen.

De achtergrond en disciplines in 2House Management Services zijn breed; zoals algemeen management, verkoop en marketing, HR en risicomanagement (o.a. AVG). Op al deze bedrijfsonderdelen zijn opdrachten met succes uitgevoerd.

Als u interesse hebt in een vrijblijvend gesprek kunt u bellen naar 0611785764 of een mail sturen naar marc@2house.nl

2House Management Services
Marc Hollander

adres:
P.C. Hooftlaan 71
1985 BH Driehuis

telefoon:
06 11 78 57 64