Selecteer een pagina

Uw duurzame bloemist, gecertificeerd met GOUD

Abelia Meesterbinders is al ruim 55 jaar een familiebedrijf, gevestigde aan de Kennemerlaan 100 te IJmuiden, en een begrip in de regio Kennemerland. In de ruime winkel van 250m2 vindt u bloemen en planten van het seizoen met milieukeur en ambachtelijke woonaccessoires. Bloemen geven in hun puurheid en eenvoud betekenis aan een bijzonder moment. Door het creëren van de juiste combinaties ontstaat er een verhaal dat verteld wil worden. Vakmanschap, een onberispelijke kwaliteit en liefde voor het vak is daarbij onontbeerlijk.

De collectie van Des Pots is een eigenzinnige aardewerk- en glascollectie, uniek door de glazuurtechnieken en de vormen uit de natuur. De collecties zijn beperkt leverbaar en daardoor uniek in maat en kleur.

De zijdebloemen van Silk-Ka zijn met de hand vervaardigd en voldoen aan een strenge kwaliteitscontrole. Elk seizoen wordt er een nieuwe collectie samengesteld waarmee eindeloos kan worden gecombineerd en gevarieerd. Ook is het voor bedrijven mogelijk een arrangement te huren, waarbij de bloemen per seizoen worden aangepast.

Rivièra Maison is bekend van accessoires voor het interieur waar een breed publiek een ‘feel good’ associatie mee heeft. Exclusiviteit en sfeer zijn daarbij de kernwaarden.

Abelia is officieel gecertificeerd met GOUD als Duurzame Bloemist. Wij nodigen u van harte uit in onze winkel aan de Kennemerlaan.

Abelia
Harald Heijmerikx

adres:
Kennemerlaan 100
1972 ER IJmuiden

telefoon:
0255 515 440