Selecteer een pagina

Bannink

Accountants en Belastingadviseurs

Bannink Accountants en Belastingadviseurs is eigenlijk het grootste ­accountantskantoor van Driehuis. De drie firmanten, Jan Bannink, Dennis van Klooster en Paul Wolfs, wonen al jaren met veel plezier in Driehuis. Vanuit het kantoorpand in IJmuiden is Bannink ­Accountants en Belastingadviseurs al ruim tien jaar een vertrouwd gezicht voor het bedrijfsleven in de IJmond en omstreken, dat behoefte heeft aan pragmatische en strategische ondersteuning op het gebied van accountancy en belastingzaken.

Vanaf 1 januari 2011 is een partnerschap aangegaan met mr. Ron Kohlschein, die tezamen met een drietal fiscalisten een zelfstandige vestiging van Bannink Accountants en Belastingadviseurs in Haarlem is gestart. Allen hebben een gedegen vakkennis opgedaan en hun sporen verdiend bij diverse organisaties in de accountancy en belastingadvisering.

Bannink bedient met enthousiasme, passie én grote deskundigheid haar opdrachtgevers. Het team telt naast de vier partners ruim twintig jonge medewerkers. Een adviseur van Bannink heeft meer in huis dan alleen kennis van zaken. Hij weet precies wat er speelt bij cliënten, zowel binnen het bedrijf als daarbuiten.

Bannink is aangesloten bij de beroepsorganisaties NBA, en Register Belastingadviseurs en beschikt over een vergunning van de Autoriteit ­Financiële Markten om wettelijke controles te verrichten bij middelgrote en grote ondernemingen.

Bannink is tevens werkzaam als SRA kantoor. SRA staat voor Samenwerkende Registeraccountants en Accountants Administratieconsulenten. Dit is een netwerk van ruim 400 zelfstandige ­accountantskantoren gericht op het MKB, die zich kenmerken door kwalitatief hoogstaande financiële dienstverlening. Bannink maakt gebruik van gebundelde kennis op het gebied van vaktechniek en fiscaliteit binnen deze organisatie.

Bannink
Accountants en Belastingadviseurs

adres:
Kennemerlaan 70
1972 EP IJmuiden

telefoon:
0255 52 59 06