Selecteer een pagina

Westerveld

afscheid volgens eigen waarden

Tussen dennenbomen, midden in glooiend duinlandschap en vlak aan zee ligt Begraafplaats & Crematorium Westerveld.

Over kronkelende paden en heuvels, langs monumenten en graven vertelt Westerveld het verhaal van de eeuwigheid. Hier luisteren we naar ieder verhaal, naar elk mens. Denken we mee en nemen we zorgen uit handen, voor een hoogwaardig afscheid op persoonlijke wijze. Dat is ons streven, kwaliteit na leven.

Het horecapaviljoen

Voor de condoleance heeft Westerveld in het horecapaviljoen diverse sfeervolle ruimtes. Hierdoor bieden wij afhankelijk van het aantal gasten altijd de juiste ruimte. Van een intiem samenkomen en een condoleance voor een grotere groep, tot buiten in de natuur na een plechtigheid in een van onze buitenaula’s.

Uit de keuken van Westerveld komen vanzelfsprekend prima koffie en thee, koek en cake. Maar we schenken ook een goed glas wijn of bier en serveren daar hartige hapjes bij, al naargelang specifieke wensen. Broodjes, bonbons, soep, sushi of speciale arrangementen; op Westerveld kunnen we vrijwel alles aanbieden

Inspirerende wandelingen

Westerveld behoort tot de mooiste gedenkparken van Nederland. Al sinds 1888 biedt dit voormalig landgoed aan de rand van Velsen ruimte om te verstillen en te vieren, om te verbinden en gedenken. Om naartoe terug te keren.

Een wandeling over het park geeft vaak veel inspiratie. De kronkelende paden leiden over bijzondere plekjes in de natuur, langs historische gebouwen en de meest uiteenlopende graf- en urnenmonumenten.

Benieuwd naar Westerveld? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding!

Begraafplaats & Crematorium
Westerveld

bezoekadres:
Duin en Kruidbergerweg 2-6
1985 HG Driehuis

postadres:
Postbus 45
1970 AA IJmuiden

telefoon:
0255 51 48 43
06 45 32 15 48