Selecteer een pagina

Welkom in Café Middeloo

In Café Middeloo is het altijd gezellig en er heerst een ongedwongen sfeer. Iedereen is welkom om wat te eten of te drinken.

Het café is in 1870 gebouwd als boerderij annex koffiehuis. Het boerderij­gedeelte was belangrijker dan het café, en toen de oudste zoon het bedrijf overnam, nam het jonge gezin zijn intrek in het cafégedeelte. Oma en opa gingen in het inpandige huisje wonen. Door gezinsuitbreiding werd het knoeien met de ruimte. Het café werd verkleind en er werden een aantal bedsteden ingebouwd. Toen in 1985 Kees Gerrits Sr. overleed stopte de bedrijfsvoering.

In 2001 hebben Ruud en Pia Gerrits het bedrijf weer nieuw leven ingeblazen en met een grote verbouwing teruggebracht naar de tijd van rond 1900. Ook dit keer verhuisde Oma Fem naar het naastgelegen huis.
Na de verhuizing in 2005 van Oma naar Huis ter Hagen moest er iets gebeuren met de woning. Het werd ‘Oma’s Kamer. Na een grote verbouwing is er een leuke ruimte gecreëerd voor 40 tot 50 personen om heerlijk een verjaardag, receptie of ander feest te vieren. Ook wordt deze ruimte gebruikt voor condoléances, broodtafel en natuurlijk een etentje in buffetvorm (vanaf 25 personen).

U bent van harte welkom!

Café Middeloo
Bart Gerrits

adres:
Driehuizerkerkweg 71
1985 HA Driehuis

telefoon:
0255 51 81 51