Selecteer een pagina

Welkom in Café Middeloo

Café Middeloo is  hét dorpscafé van Driehuis. Gelegen aan de Driehuizerkerkweg, vroeger de hoofdstraat, ligt het café in de kern van het dorp. Centraal, in het zicht en makkelijk te vinden voor iedereen. Het café is zes dagen in de week vanaf 11.00 uur geopend.

Het pand is gebouwd in 1870 en sinds 1884 in het bezit van de familie Gerrits. Ruud Gerrits, de vader van Bart heropende het café in 2001. Na zijn overlijden in 2015 nam zijn oudste zoon de zaak over. Toen hij 2 jaar geleden aangaf dat hij wilde stoppen gaf dit ons de gelegenheid om ‘Middeloo’ over te nemen.

Saamhorigheid staat centraal. Er heerst een prettige huiskamer sfeer zodra je binnenkomt. Iedereen is welkom en dat gevoel willen wij behouden. Ons streven is om de gasten iets extra’s te geven door vakmanschap en kwaliteit te leveren.

Als je het over Café Middeloo hebt, dan praat je ook over Oma’s Kamer. In het naastgelegen feestzaaltje, waar Oma Gerrits tot 2005 nog gewoond heeft, worden veel feesten en partijen maar ook condoleances gehouden. De huiselijke sfeer in het zaaltje trekt veel mensen aan voor zowel informele als formele gelegenheden.

Naast het persoonlijke, willen wij door evenementen te organiseren en diverse proeverijen te geven,  onze gasten de beleving geven waar ze naar op zoek zijn. Onze droom is om van ‘Middeloo’ weer een begrip te maken, waar een dorp trots op kan zijn.

Café Middeloo
Bart Gerrits
adres:
Driehuizerkerkweg 71
1985 HA Driehuis
telefoon:
0255 51 81 51