Selecteer een pagina

Pijnvrij leven

Mijn naam is Henk J. Karssen en ik zit boordevol passie, ambitie en enthousiasme om u een pijnvrij leven te geven. Ik help mensen die resultaat willen en niet accepteren dat chronische pijn nu eenmaal bij het leven hoort. Wij werken als enige in Nederland met een baanbrekende en bewezen methode.

Onze wijze van behandelen is zeer effectief, zowel in termen als werkzaamheid, betrouwbaarheid en werkingssnelheid. U bent in staat om uzelf te bevrijden van de meeste pijnklachten die zich vandaag de dag voordoen en ervoor te zorgen dat deze niet meer terugkomen. 90% van onze klanten gaat na de één behandeling met een pijnreductie van 70% weer naar huis.

Onze methode is ontwikkeld en uitgebreid getest in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Honderdduizenden mensen zijn inmiddels pijnvrij dankzij deze vorm van pijntherapie. Zonder medicatie, operaties of schadelijke bijwerkingen. 

Dat de methode wordt toegepast bij het Duitse Nationale voetbalelftal en de Duitse Olympische Sportbond is geen toeval. Wat goed is voor de professional, helpt ook u.

www.depijnvrijmethode.nl
Henk J. Karssen

adres:
Driehuizerkerkweg 138C
1985 HD Driehuis

telefoon:
0255 201 772
06 37 65 15 31