Selecteer een pagina

Hierboven een kleine greep uit door Dirigentem aangestuurde programma’s en projecten.

Vanuit onze passie voor het vak Programma- en Projectmanagement, zijn wij in 2013 gestart met onze onderneming. Dirigentem is Latijn voor ‘in regie’ en geeft aan waar onze kracht ligt. De kern van onze dienstverlening is: Programma-, Project, en Verandermanagement op het hoogste niveau.

Strakkere regie levert betere resultaten op en vermindert de risico’s en faalkosten. Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan zekerheid als het gaat om de leiding op complexe uitdagingen. Dirigentem bestaat uit louter gekwalificeerde senior professionals (allen IPMA-A en B gecertificeerd). We nemen onze opdrachten graag risicodragend aan. Hiermee tonen we ons commitment en bouwen samen aan uw doelstelling.

Naast de regie, is het gemis aan beheersing en controle een veel voorkomend probleem. Niet alleen inhoudelijk op zaken als voortgang en beoogt eindresultaat, maar ook op het terrein van leiderschap, stakeholder management, relatiebeheer en veel van de meer ‘zachte’ kanten van ons mooie vakgebied. Als ervaren projectmanagers hebben wij ervaring opgedaan met het onder controle brengen én houden van complexe programma’s en projecten.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u meer inhoudelijk op uw specifieke uitdaging ingaan? Neem dan contact met ons op.

Dirigentem BV
Hans van Leeuwen

adres:
Zeeweg 282
1971 HJ IJmuiden

 

telefoon:
085 00 70 162