Selecteer een pagina

Administratie- en Belastingadvieskantoor Fisconta

Fisconta is een organisatie die zich bezighoud met fiscaal en administratieve dienstverlening voor (startende) ondernemers en particulieren. Bij ons kunt terecht voor al uw financiële en fiscale vraagstukken. De dienstverlening van Fisconta is verdeel in vier disciplines: administratie, Belastingadvies, Salarisadministratie en Financiële planning. Bij Fisconta kunt u een optimale dienstverlening verwachten voor een beperkt budget in tegenstelling tot grote kantoren.

Naast het verwerken van administraties zorgen wij ook voor het opstellen van de jaarrekeningen, het maken van prognoses en het verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen en de aangiften vennootschapsbelasting. Ook stellen wij bezwaar –en beroepschriften op en bieden hulp bij een eventuele belastingcontrole.

De dienstverlening van Fisconta onderscheidt zich op drie disciplines:

1 VAST BUDGET
Fisconta staat voor vaste zekerheid en inzicht in uw budget. U weet dus precies waarvoor u betaald, namelijk een vast bedrag per maand vanaf € 69 (excl. BTW) voor eenmanszaken en € 99 (excl. BTW) voor BV’s.

2 PERSOONLIJK
Wij zijn goed bereikbaar en u heeft een vast aanspreekpunt voor vragen en begeleiding. We geloven dat dit de samenwerking en uw bedrijfsresultaat positief beïnvloed.

3 EENVOUD
Belasting, financiële en fiscale vraagstukken kunnen ingewikkeld zijn. Wij willen een helder advies kunnen geven aan iedereen door eenvoudige uitleg. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en welke besparing wij voor u kunnen realiseren? Kom langs of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Administratie- en Belastingadvieskantoor Fisconta
Alex van Oeveren

adres:
P.C. Hooftlaan 27
1985 BE Driehuis

telefoon:
06 48 03 52 90