Selecteer een pagina

Wie mij een beetje kent, weet dat ik trots ben op de gemeente waar ik al mijn hele leven woon, werk en leuke dingen doe. Velsen is Nederland in het klein! We hebben hier vrijwel alles wat je je kunt wensen. Van prachtige natuur tot festivals waar je op de fiets heen kunt en van sterk ondernemerschap tot een rijk verenigingsleven.

Geen kringen, maar golven

Ik wil als citymarketeer van Velsen geen kringen in het water maken, maar golven! Een impactvolle bijdrage leveren aan het versterken van het imago van onze veel-zijdige gemeente. Zorgen dat alle inwoners net zo trots worden op hun woonplaats als ik. Dat bezoekers het leuk vinden om hun vrije tijd in Velsen door te brengen. En dat ondernemers hier graag gevestigd zijn en de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen.

Er gebeuren hier hele mooie dingen en ik zie het als mijn taak om die – waar het kan – met elkaar te verbinden. In feite ga ik door met wat ik al 25 jaar doe, maar dan in een officiële rol en met een nog bredere horizon.

Stichting Citymarketing Velsen
Ik leg verantwoording af aan het bestuur van de Stichting Citymarketing Velsen, maar zal ik in de praktijk ook veel samenwerken met de collega’s in het gemeentehuis.
Het is onze gezamenlijke ambitie om de zichtbaarheid van het merk .IJmuiden en de impact van onze campagnes te vergroten. In Velsen zelf, maar zeker ook in de Metro-poolregio Amsterdam, Haarlem en ver daarbuiten.

Ik kijk er naar uit om met elkaar te werken aan een gemeente waar iedereen trots op is! Heb je een idee? Mail mij dan via citymarketeer@ijmuiden.nl. Ik reageer gegarandeerd binnen een dag.

Friso Huizinga
Citymarketeer .IJmuiden

Friso Huizinga
Citymarketeer .IJmuiden

adres (op afspraak):
Helmstraat 9
1975 DP IJmuiden

telefoon:
06 53 71 88 32