Selecteer een pagina

Met mijn bedrijf Friso Huizinga Communicatie werk ik sinds 2009 met veel passie voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers in de IJmond. De laatste jaren richt ik mij vooral op marketing- en communicatieprojecten met een kop en een staart. Op 1 januari 2019 ben ik aan de slag gegaan als citymarketeer van de gemeente Velsen. Namens de Stichting Citymarketing Velsen hou ik mij vier dagen in de week  bezig met verbinden van organisaties, bewoners(groepen) en bedrijven die zich inzetten voor het verbeteren van het imago van onze veelzijdige gemeente. Die samenwerkingen bouwen we op rond het merk .IJmuiden.

Specialist in marketing en communicatie

Sinds mijn start als ondernemer heb ik tientallen websites, brochures, flyers en kranten geproduceerd. Ik werk hierbij samen met ondernemers uit de IJmond. Ik heb bedrijven en organisaties geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en geef advies over Facebook, Twitter en LinkedIn en hoe ondernemingen deze social mediakanalen op een effectieve manier kunnen inzetten. Dat geldt ook voor zoekmachineoptimalisatie; het verbeteren van de vindbaarheid op internet.

Verbinden als succesfactor

Als lokale ondernemer probeer ik continu bruggen te slaan tussen lokale organisaties. Met mijn betrokkenheid bij de Kracht van de IJmond, OV IJmond en OV Driehuis laat ik zien wat ik écht vind: we moeten het in deze economisch sterke regio met elkaar doen. Samenwerken en verbinden zijn voor mij onmisbare factoren op weg naar succes!

Ik ben opgegroeid in Velsen en heb in deze regio voor verschillende (media)bedrijven gewerkt. Als professional heb ik 25 jaar ervaring met marketing- en communicatievraagstukken, fondsenwerving en projectleiding.

Friso Huizinga
Communicatie

adres:
Lange Nieuwstraat 156
1972 GS IJmuiden

telefoon:
06 53 71 88 32