Selecteer een pagina

Puur winkelgenot

Op de Driehuizerkerkweg 77 vindt u onze damesmodezaak Skandika Finnish Design, met stijlvolle en kleurrijke Scandinavische kwaliteitskleding waar je gewoonweg niet op uitgekeken raakt.

Superslank of juist een maatje meer?
Bij ons treft u een brede collectie aan waardoor het vinden van uw keuze bijna vanzelfsprekend wordt. Voel de rijke stoffen. Pas onze modellen. Kies uit een keur aan jasjes, blousons, pantalons, t-shirts, rokken en schoenen en maak zelf verrassende combinaties! Een uitgebreid assortiment accessoires geeft u bovendien de gelegenheid om uw kledingkeuze helemaal af te maken. Natuurlijk wordt u deskundig geadviseerd. Telt u daarbij op dat een kopje koffi e of thee altijd voor u klaar staat, dan mag u een bezoek aan onze winkel eigenlijk niet overslaan.

Met een prachtig kledingaanbod, een aantrekkelijke kledingvermaakservice, speciale aanbiedingen en gezellige actiedagen probeert Skandika Finnish Design een sfeer te scheppen waarin u zich thuisvoelt en het fijn vindt om terug te komen. Als u zich als klant bij ons laat inschrijven, krijgt u bovendien twee maal per jaar het magazine Finnska Sanomat toegestuurd, met informatie over de nieuwste collecties.

Skandika Finnish Design
Jaqueline & Dirk Brusman

adres:
Driehuizerkerkweg 77
1985 HA Driehuis

telefoon:
0255 51 54 66