Selecteer een pagina

Kwaliteit gegarandeerd

Nooit eerder hebben de smaak en kwaliteit van rundvlees zo in de belangstelling gestaan als nu, vooral waar het gaat om uw gezondheid.

Van ons mag u vlees verwachten dat op het gebied van smaak, kwaliteit en gezondheidsgaranties de absolute top vormt. Daarom verkoopt Slagerij Schaaper scharrelrundvlees van France Limousin. Dit is synoniem voor een superieure kwaliteit fijnvezelig en overwegend mager vlees met veel smaak en een fijne dooradering van heel gelijkmatig verdeeld vet. Die karakteristiek zorgt voor een mals en sappig bereidingsresultaat, minimaal gewichtsverlies van het vlees en een kortere bereidingstijd.

Dit is te danken aan de absoluut natuurlijke leefwijze van de zuivere France Limousin runderen. Zo grazen ze alleen op weiden die rijk zijn aan verschillende grassoorten en wilde kruiden. En omdat de France Limousin runderen nog één zijn met de natuur zorgen zij zelf dat ze alles krijgen wat nodig is. Het resultaat: vlees zoals vlees moet zijn, gezond, mals en heerlijk sappig. Bovendien zijn de fok, voeding en totale leefwijze van deze beroemde runderen zeer streng geregeld. Je weet wat je eet. De smaak van France Limousin staat hoog aangeschreven. Je proeft dat de natuur zijn gang heeft kunnen gaan. France Limousin heeft een hele pure, uitgebalanceerde smaak, een echte vleessmaak.

Slagerij G.A. Schaaper & Zn
Stefan & Brenda Schaaper

adres:
Driehuizerkerkweg 97
1985 HA Driehuis

telefoon:
0255 514 914