Selecteer een pagina

Telstar is meer dan voetbal!

“Wat een ontspannen plek voor een training”, gaf een cursist ons als compliment.

En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer dan voetbal. Telstar biedt ook ongekende faciliteiten als evenementenlocatie. Het Telstar stadion biedt moderne zalen met uitzicht op het voetbalveld en een gezellige en ontspannen sfeer.

Of u nu een training geeft, een netwerkborrel houdt, een vergadering of een knalfeest geeft, hier kunt u terecht voor alle evenementen.

De Witte Leeuwen Kooi is een prachtige zaal met uitzicht op het veld. De zaal leent zich uitstekend voor een borrel, een staande receptie, een buffet of een luxe diner. Tevens is er de mogelijkheid voor een vergadering.

Club West leent zich uitstekend voor plenaire sessies tot 200 personen, vergaderingen, presentaties of zelfs een condoleance. Ook Club West heeft uitzicht op het veld en toegang tot de tribunes. Café ’63 of te wel het Spelershome is het honk van de spelers, gelegen op de begane grond en beschikt over een eigen bar. En wilt u een stukje ­nostalgie in uw evenement betrekken, maak dan gebruik van Het Paviljoen , de oude ­kantine van Telstar.

Telstar 1963 NV
Joeri Leenaars

adres:
Minister van Houtenlaan 123
1981 EK Velsen-Zuid

telefoon:
06 30 89 95 22