Selecteer een pagina

Wij spreken geen ICT’s

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen en beheren van netwerken en automatiseringsomgevingen in het midden- en kleinbedrijf vanaf 1 computer tot meer dan 80 werkstations en servers. In onze portefeuille hebben wij een mooie doorsnee van bedrijven waardoor wij ervaring hebben opgebouwd met veel verschillende branchegerelateerde softwareoplossingen en hun kenmerkende problemen.

Wij hanteren in ons bedrijf de volgende principes:
• Xtra Duidelijk: Wij communiceren in het Nederlands, niet in “ICT’s”. Wij adviseren u op een wijze zodat u zelf kunt besluiten óf en welk advies u volgt. Is het u niet duidelijk, dan leggen wij het u nogmaals uit. Geen enkel probleem! Geen verborgen regeltjes, geen kleine lettertjes, geen verkoop van lucht, maar afspraken vooraf en het tijdig nakomen daarvan.
• Xtra Snel: U belt, sms’t of mailt en wij reageren direct. Ook buiten de kantoortijden zijn wij persoonlijk bereikbaar en kunnen wij helpen.
• Xtra Betaalbaar: Vooraf duidelijkheid met een vast uurtarief, goede prijsstelling door inkoop bij de grote distributeurs, geen voorrijkosten, etc.
• Xtra Servicegericht: Nog ouderwetse Service met een hoofdletter S en een glimlach.
• Xtra Automatisering: Geen contracten … u blijft bij ons om wie we zijn en
waarvoor wij staan.

Xtra automatisering
George Smits

adres:
Sluisplein 46
1975 AG IJmuiden

telefoon:
0255 52 37 94